All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Oplevering Bestanden

Home > Oplevering Bestanden

Oplevering Bestanden

Wij leveren alle bestanden van ontwerpen in de meeste voorkomende en gebruikte bestandsformaten. De bestanden zijn bij elke drukker aan te leveren al is het ook mogelijk gebruik te maken van onze drukdiensten. De meest voorkomende formaten die wij afleveren zijn .jpg .png .pdf .ai .eps

logomonkey-duim

Oplevering van logo bestanden

De bestanden van het logo leveren wij altijd op in 3 afmetingen .jpg en 3 afmetingen .png. Standaard zijn deze afmetingen 2000, 1000 en 500 pixels breed. De .jpg bestanden hebben een witte achtergrond en de .png bestanden een transparante achtergrond. De laatste zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld je website. In overleg kunnen we natuurlijk ook andere bestanden en afmetingen opleveren.

Voor bepaald drukwerk of autobelettering is het noodzakelijk dat het logo uitvergroot kan worden zonder verlies van kwaliteit. Dit kan alleen met een zogeheten vectorbestand. Dit bestand kun je bijbestellen voor € 17,50 excl. btw.

Oplevering van andere bestanden

Bij het drukken van bijvoorbeeld het briefpapier hanteren de meeste drukkerijen een zogeheten afloop marge. Deze marge is meestal 3mm.
Bij het ontwerpen houden wij daar rekening mee en maken het briefpapier dan ook 6mm breder (3mm aan beiden kanten) en 6mm
hoger (3mm aan beiden kanten). De bestanden worden in twee sets .pdf bestanden opgeleverd. De ene set is voor eigen gebruik en de andere set is voor de drukker.

Uitleg over snijranden

Als voorbeeld nemen we het briefpapier. Dat wordt gedrukt op grote vellen papier en pas achteraf uitgesneden op A4 formaat. Het kan dan gebeuren dat het papier niet helemaal recht door de machine wordt uitgesneden en dan zorgt de 3mm afloop ervoor dat er geen witranden ontstaan wanneer een ontwerp de volledige breedte van het briefpapier beslaat. Hieronder een voorbeeld.

drukvoorbeeld-02

Ontwerp dat niet doorloopt tot de randen

Wanneer een klant een ontwerp wil waarin toch balken zijn verwerkt die niet helemaal doorlopen tot de randen van het briefpapier, moeten we rekening houden met een aantal zaken.

De witranden tussen de balk en de rand van het briefpapier kunnen we bij het ontwerpen gelijk maken, bijvoorbeeld 1cm links en 1cm rechts. Na het drukken kan het echter gebeuren dat het snijden niet helemaal recht verloopt, vandaar ook de 3mm marge zoals eerder vermeld. Het resultaat kan bij sommige vellen zijn dat de witrand links groter is dan de witrand rechts. Omdat wij hier geen invloed op hebben en het bij iedere drukker voorkomt, raden wij deze ontwerpen af. Hieronder een voorbeeld

drukvoorbeeld-01

In 4 simpele stappen naar een nieuw logo ontwerp

stap 1Stap 1

Aanvraag

Tijdens de aanvraag kan je jouw wensen aan ons duidelijk maken. Heb jij je aanvraag ingediend, koppelen we jou aan een vast contactpersoon.

 

stap 2Stap 2

Wij werken

We starten gelijk met de opdracht. Is er nog iets onduidelijk nemen we telefonisch contact met je op. Op hoge kwaliteit ontwerpen wij jou logo of huisstijl.

stap 3Stap 3

Jij ontvangt

Binnen 48 uur ontvang je van ons een setje ontwerpen. Je kunt deze rustig op je laten inwerken waarna je ons feedback kunt geven.

stap 4Stap 4

Oplevering

Hoppa! Na dat een logo of huisstijl ontwerp na tevredenheid is goedgekeurd sturen we u alle bestanden in de gewenste formaten.

Top service en snelle levering

Logomonkey had ons logo al dezelde dag ontwikkeld. Binnen een aantal uren hadden we al 2 voorbeelden in onze mailbox waar we haast geen verbeteringen in hebben aangebracht. Top service jongens, ga zo door!

logofactuur
Dennie Eigenaar

Snelle logo ontwerpen

Zeer snelle service en een top resultaat geleverd door Logomonkey.

maxtuning-logo
Anton v Hulst Manager

Super service

Regelmatig maak ik gebruik van de diensten van Logomonkey en ze hebben al een hoop mooie dingen voor ons ontwikkeld, vaak al dezelfde dag. Wij zijn heel tevreden en kijken uit naar onze volgende opdrachten.

echtfetzig-logo
Kevin v/d eijnden Echtfetzig

VALUE FOR MONEY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Whitney Nilsson Manager

EASY & FUN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Dustin Jones Designer

SATISFYING EXPERIANCE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Dana McCarthy Founder

Overtuigd van onze kwaliteit logo ontwerpen

Neem dan snel contact met ons op

Wilt u direct een persoonlijk logo laten ontwerpen door de professionele designers van LogoMonkey.nl? Vul dan het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in en wij zullen u zo spoedig mogelijk de eerste ontwerpen per mail toesturen.

Hieronder kunt u uw wensen betreft het logo aangeven. Dit zijn geen verplichte velden maar hoe meer u invult, des te groter de kans dat de concepten aansluiten bij uw wensen.

In het tekstvak hieronder kunt u alle informatie kwijt die u maar wilt. Heeft u zelf al ideeen? Laat het ons weten!

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.

Een goed logo laten ontwerpen? Nu vanaf €199