All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

Facturatie en Betalingen

Home > Facturatie en Betalingen

Facturatie en Betalingen

Nadat een opdracht is afgerond sturen wij een factuur via e-mail. Je krijgt dus geen factuur per post. De factuur kun je vervolgens opslaan en/of afdrukken om in je administratie te verwerken.

Betaling van de factuur kan op verschillende manieren. De meest standaard methode is een normale overschrijving, maar ook betaling via iDeal, Creditcard of PayPal is mogelijk. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende betaalmogelijkheden.

logomonkey-duim

Betaalmethoden

 

Betaling via normale overschrijving

Het totaalbedrag van de factuur kun je binnen 30 dagen overmaken naar onze bankrekening. Op de factuur en in de e-mail vind je alle gegevens en uitleg over welke referentie je moet vermelden bij de betaling. Houd er rekening mee dat het 1 a 2 werkdagen kan duren voordat wij je betaling binnen krijgen. Hier hebben wij geen invloed op, aangezien de banken onderling betalingen nog niet altijd rechtstreeks verwerken. Onze huisbank is RABOBANK, betalingen van een Rabobank rekening naar onze bankrekening zullen in de meeste gevallen wel direct worden verwerkt.

iDEAL

Iedereen kent het wel, betalen via iDEAL. Ook deze betaalmethode bieden wij standaard en zonder extra kosten aan. Het is makkelijk, snel en wij krijgen direct een melding wanneer de factuur is voldaan. Wanneer je de factuur via e-mail krijgt vind je bovenaan een link waarmee je de factuur kunt bekijken en direct kunt betalen via bijvoorbeeld iDEAL.

PayPal of creditcard

Ook betalingen via PayPal of creditcard worden door ons geaccepteerd zonder extra kosten voor de klant. Deze betaalmethoden staan in de e-mail vermeld en kunnen net als iDEAL worden gevonden door op de link bovenaan in de e-mail te klikken.

Bancontact / Mister Cash

Bij onze zuiderburen is Bancontact / Mister Cash een zeer populaire betaalmethode. Wij hebben er daarom voor gekozen ook deze optie aan onze facturen toe te voegen. Ook bij deze manier van betalen ontvangen wij direct een bevestiging van de betaling.

SOFORT

SOFORT is een betaalmethode dat voornamelijk in Belgie en Duitsland bekend is. Het is de grote broer van het Nederlandse iDEAL en dit systeem is actief in 10 landen. Ook in Nederland is deze betaalmethode bekend als alternatief voor iDEAL en ook bij deze optie krijgen wij direct een melding wanneer de factuur is voldaan.

KBC/CBC betaalknop

Wederom een betalingsoptie voor onze Belgische klanten, de KBC/CBC betaalknop. Ook bij deze manier van betalen ontvangen wij direct een bevestiging van de betaling.

Belfius Direct

Ook via de Belfius Direct knop kunnen onze facturen direct worden voldaan. Ook bij deze manier van betalen ontvangen wij direct een bevestiging van de betaling.

BTW berekening

Alle op onze website vermelde prijzen zijn exclusief 21% Nederlandse BTW. Deze BTW wordt op de factuur doorberekend. Voor klanten uit het buitenland passen wij de BTW verleggingsregeling toe. Wij brengen dus geen BTW in rekening, maar vermelden op de factuur dat de BTW is verlegd. De klant moet deze BTW dan zelf afdragen en terugvorderen in het betreffende land. Voor particulieren uit het Buitenland kunnen wij deze verleggingsregeling niet toepassen en moeten wij de 21% BTW in rekening brengen.

E-mail met factuur

Zoals vermeld worden onze facturen uitsluitend per e-mail verstuurd. In de e-mail vind je een link om de factuur te bekijken of downloaden en via die link vind je ook alle betaalmethoden. Een voorbeeld van deze download en betaalpagina vind je hieronder.

In 4 simpele stappen naar een nieuw logo ontwerp

stap 1Stap 1

Aanvraag

Tijdens de aanvraag kan je jouw wensen aan ons duidelijk maken. Heb jij je aanvraag ingediend, koppelen we jou aan een vast contactpersoon.

 

stap 2Stap 2

Wij werken

We starten gelijk met de opdracht. Is er nog iets onduidelijk nemen we telefonisch contact met je op. Op hoge kwaliteit ontwerpen wij jou logo of huisstijl.

stap 3Stap 3

Jij ontvangt

Binnen 48 uur ontvang je van ons een setje ontwerpen. Je kunt deze rustig op je laten inwerken waarna je ons feedback kunt geven.

stap 4Stap 4

Oplevering

Hoppa! Na dat een logo of huisstijl ontwerp na tevredenheid is goedgekeurd sturen we u alle bestanden in de gewenste formaten.

Top service en snelle levering

Logomonkey had ons logo al dezelde dag ontwikkeld. Binnen een aantal uren hadden we al 2 voorbeelden in onze mailbox waar we haast geen verbeteringen in hebben aangebracht. Top service jongens, ga zo door!

logofactuur
Dennie Eigenaar

Snelle logo ontwerpen

Zeer snelle service en een top resultaat geleverd door Logomonkey.

maxtuning-logo
Anton v Hulst Manager

Super service

Regelmatig maak ik gebruik van de diensten van Logomonkey en ze hebben al een hoop mooie dingen voor ons ontwikkeld, vaak al dezelfde dag. Wij zijn heel tevreden en kijken uit naar onze volgende opdrachten.

echtfetzig-logo
Kevin v/d eijnden Echtfetzig

VALUE FOR MONEY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Whitney Nilsson Manager

EASY & FUN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Dustin Jones Designer

SATISFYING EXPERIANCE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Dana McCarthy Founder

Overtuigd van onze kwaliteit logo ontwerpen

Neem dan snel contact met ons op

Wilt u direct een persoonlijk logo laten ontwerpen door de professionele designers van LogoMonkey.nl? Vul dan het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in en wij zullen u zo spoedig mogelijk de eerste ontwerpen per mail toesturen.

Hieronder kunt u uw wensen betreft het logo aangeven. Dit zijn geen verplichte velden maar hoe meer u invult, des te groter de kans dat de concepten aansluiten bij uw wensen.

In het tekstvak hieronder kunt u alle informatie kwijt die u maar wilt. Heeft u zelf al ideeen? Laat het ons weten!

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de boom.

Een goed logo laten ontwerpen? Nu vanaf €199